Kérdését itt teheti fel:
Hitelt szeretne? Nem igazodik a támogatások rendszerében? A legelőnyösebb hitelt szeretné felvenni? Bizonytalan a megfelelő bank kiválasztásában?
Kérdezzen, és bankárunk válaszol Önnek! A kérdésekre 12 órán belül, ezen az oldalon válaszolunk.
AKTUÁLIS AJÁNLATAINK:
| 2008. 06. 30. 14:02 | 3 |
|
Kérdés: Ifjú házasokként szeretnénk egy használt ingatlant (házat) vásárolni, melyhez önerőnk is lenne, viszont kevés a teljes vételár kifizetéséhez, ezért mindenképpen valamilyen hitelfelvételre lenne szükségünk. Az állami támogatásokat/programokat sajnos nem ismerem eléggé ahhoz,hogy el tudjam dönteni használt ingatlan vásárlásakor jogosultak vagyunk-e ilyen jellegű hitelfelvételre? Amennyiben nem eskünk a jogosultak körébe, úgy hol érdemes hitelt felvenni (kedvező törlesztő részlettel). Szíves válaszát előre is nagyon köszönöm! |
|
|
Válasz: A pontos bank megnevezéséhez ismernem kellene az ön személyes és pénzügyi paramétereit. Az előbbi információk ismeretében fogunk tudni pontos ajánlatot kidolgozni az Ön részére. |
|
| 2008. 06. 30. 13:59 | 2 |
|
Kérdés: Használt ingatlant szeretnék vásárolni. A vételár több mint felét ki tudom fizetni. Sajnos jelenleg nincs munkahelyem de elkülönitettem annyi pénzt hogy min. 1 évig tudom fizetni a részleteket. Nem vagyok BAR listán. Kérdésem hogy hol és milyen feltételekkel tudok hitelt felvenni. Válaszát elöre is köszönöm. |
|
|
Válasz: Köszönöm a megkeresését. A leírtak alapján úgy gondolom fogunk tudni megoldást találni a hitel felvételére. Engedje meg, hogy munkatársunk megkeresse Önt a megadott elérhetőségein. |
|
| 2008. 06. 30. 09:16 | 1 |
|
Kérdés: 21 éves fiam szeretne lakást venni. bejelentette állása van, kb. 120.000 Ft/hó a ntto keresete. A lakás 6-7 Mft-ba kerülne. Milyen lehetősége van! Önerő nélkül! Köszönöm előre is a válazt. |
|
|
Válasz: Önerő nélkül vásárlás esetén az ingatlan értékének 10-20%-ára szükség van önerőként. Amennyiben nem rendelkezik a fia elegendő önerővel, akkor pótingatlan bevonása mellett akár 0 forint önerővel is megoldható a vásárlás. |
|
Partnereink: Új építésű ingatlan adatbázis